Acestea sunt pozițiile sexuale ale femeilor

Pentru a găsi dragostea, ambii parteneri trebuie să-și folosească imaginația în dormitor. Acest articol vă va învăța cum să o înnebuniți în pat.
Poziția caprei

Poziția caprei este o alegere populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei, deoarece este convenabilă. Aceasta este ceea ce înseamnă. Femeia se întinde pe spate și se sprijină pe coate sau pe mâini pentru a o susține. Pentru a o pătrunde din spate, bărbatul își va pune mâinile pe genunchii ei. Poziția caprei este preferată de multe cupluri deoarece pune accent pe stimularea intensă a clitorisului.

Deși femeia ar putea să nu fie la fel de mobilă și mobilă ca soțul ei, capra poate oferi o stimulare suplimentară, cum ar fi sânii sau spatele. Bărbatul poate controla cantitatea de ejaculare și această poziție sexuală este recomandată pentru oricine este susceptibil la ejaculare precoce.


Pozitia lotusului

Aceasta este o poziție intimă care este foarte interesantă și confortabilă pentru bărbați. Necesită mult mai multă flexie. Dacă devine prea obositor, bărbatul se va așeza în poziția lotus sau turcească. Bărbatul își va pune mâinile pe șoldurile femeii în timp ce femeia stă în poală, cu picioarele înfășurate în jurul taliei. Bărbatul poate ține femeia de talie sau își poate pune mâinile pe șolduri.

Poziția lotusului nu este ușoară deoarece partenerii trebuie să stea în poziții diferite. Cu toate acestea, poate oferi o plăcere intensă și de durată. Din cauza lipsei de mobilitate, stimularea suplimentară nu este posibilă.


Poziția ancora
Ancorarea poate fi o modalitate distractivă de a te distra cu partenerul tău. Aceasta este considerată cea mai confortabilă poziție în care poate fi o femeie. Aceasta implică așezarea ei cu spatele pe burtă, cu o pernă sub pelvis. Îi place să fie ușor înclinată. Bărbatul își va înfășura brațul stâng în jurul umărului ei, apoi va îngenunchea.

Poziția de ancorare este foarte plăcută pentru ea deoarece penetrarea provoacă o stimulare totală a clitorisului. Actul sexual poate provoca disconfort și chiar durere. Pentru un orgasm intens, de lungă durată, nu este recomandat.


Poziția 69

Această poziție, cunoscută și ca poziția „69” (sau poziția caprei), este una dintre cele mai stimulatoare pentru femei. Este cunoscut pentru stimularea sa continuă a regiunii genitale. Poziția 69 va avea un partener întins pe spate, iar celălalt stând cu capul în jos. Această poziție poate fi experimentată stând lângă un partener și celălalt în pat. Va trebui să vă susțineți picioarele la prima persoană.


Locul lui Andromache
Inspirată de mitologia greacă și o variație a „femeilor de sus”, această poziție sexuală este o extensie a poziției „femeilor de jos”. Andromac este cel mai bun pentru femeile care doresc să aibă control complet asupra stimulării și asupra momentului plăcerii lor sexuale. Bărbatul va sta întins pe o parte în timp ce partenerul lui stă deasupra.

Puteți lua și alte poziții, cum ar fi bărbatul care își susține șoldurile folosind mâinile sau femeia întinsă lateral. Deoarece stimulează sânii și oferă stimulare vizuală, poziția Andromache este o alegere excelentă pentru cupluri.

Aceste poziții sunt simplu de implementat, așa că nu te descuraja dacă rezultatele tale nu se potrivesc așteptărilor tale. Este important să rețineți că răbdarea vă poate duce oriunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *