Poziții de sex anal

O poți face în multe locuri, dar trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Pentru începători, lap dance este posibil. Cel mai bun mod de a ajunge într-o poziție de penetrare este să te așezi pe marginea patului. Încercați să imitați poziția de a sta pe poala partenerului. Puteți limita cât de departe călătoriți făcând acest lucru.

Cațeluș pe burtă – amândoi vă veți așeza pe burtă, iar partenerul care va pătrunde în abdomen se va așeza deasupra. Pentru că aceștia sunt nervii care vor duce la excitare, primii doi centimetri sunt cruciali. Dacă nu poți ajunge la clitoris cu mâna, poți adăuga un vibrator.

Misionar – Această poziție este similară cu sexul vaginal, dar va pătrunde prin anus. Pentru a controla adâncimea pe care o pot atinge, puteți ține genunchii sus și vă puteți pune mâinile pe pieptul partenerului. O pernă poate fi plasată sub șolduri.

Lingurita sau lingurita – Aceasta este pozitia ideala pentru sexul anal daca vrei sa fii intim dimineata. Femeia stă întinsă pe o parte, cu fața îndreptată în aceeași direcție. Partenerul ei începe să pătrundă.

Acestea sunt doar câteva exemple de shareware pentru stabilirea obiectivelor pe care le-ați putea folosi. Sunt totuși mai potrivite pentru începători.

Cum faci sex anal?

Sexul anal poate fi atât fascinant, cât și intimidant pentru începători. Informațiile pe care le primești la început pot părea copleșitoare. Pentru a vă asigura că primiți cele mai exacte sfaturi, asigurați-vă că consultați surse credibile.

Sexul anal necesită multă răbdare și mult lubrifiant. Începi prin a-ți împinge și trage partenerul într-o mișcare de împingere și tragere. Continuați această mișcare până când partenerul dvs. se simte confortabil să meargă mai departe. Ascultă-ți partenerul și fii gata să renunți atunci când apare durerea.

Stimularea clitorisului este un pas important pentru femei, așa că este important să rămâneți consecvenți, chiar dacă faceți sex anal.
Antrenament sexual anal

Sexul anal poate fi văzut de femei cu o oarecare reticență și poate fi văzut chiar pe filmexxx. Există multe mituri despre acest subiect. Cel mai bine este să lucrați împreună. Ce înseamnă toate acestea? Această experiență ar trebui să fie discutată deschis. Trebuie să poți discuta toate aspectele sexului anal. Începeți prin a vă juca cu jucăriile sexuale înainte de a încerca să pătrundeți.

Acestea sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a te ajuta în viitor când ieși la sex anal. Pentru a vă ajuta partenerul să se obișnuiască cu senzația, puteți introduce jucării sexuale și un deget de fiecare dată când face sex. Este important să aveți răbdare și să nu vă grăbiți, deoarece orice durere va determina oprirea excitării.

Pentru a crea intimitatea dorită, chiar înainte de a începe să vă bucurați unul de celălalt, puteți juca jocuri de rol și lenjerie sexy. Ambii parteneri pot găsi cătușe și alte jucării foarte distractive.

Deși mulți oameni cred că o clismă trebuie efectuată înainte de a face sex anal, aceasta nu este necesară. Ar trebui să se facă numai la sfatul medicului dumneavoastră. Cel mai bine este să vă asigurați că amândoi aveți cea mai bună igienă posibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *