La ce se folosește prezervativul?

S-ar putea să vă întrebați ce sunt prezervativele dacă nu sunteți activ sexual sau nu ați început. Această metodă de contracepție poate fi folosită și pentru a preveni sexul anal, vaginal sau oral.

Poate suna ciudat, dar unor femei nu le place sexul oral cu bărbați din diferite motive. Acesta este motivul pentru care folosim arome pentru a face experiența mai plăcută și ambii parteneri mulțumiți de rezultat și de meci.

Două roluri importante sunt, de asemenea, jucate de prezervative. Primul este să te împiedice să faci ceva ce nu este necesar. Acționează ca o barieră și îi permite bărbatului să ejaculeze în timp ce femeia nu este în pericol. Unele produse pot, de asemenea, să întârzie sau să stimuleze partenerii.

Al doilea rol este de a preveni transmiterea de boli a partenerilor sexuali, indiferent de sex. Un prezervativ poate ajuta la menținerea sănătății sexuale și permite relații intime cu oamenii, chiar dacă nu sunt înrudiți unul cu celălalt.
Care este siguranța prezervativelor?

Prezervativele sunt eficiente atâta timp cât sunt folosite corect. Va preveni aproximativ 98% din sarcina daca instructiunile sunt respectate corect. Chiar dacă prezervativele au fost folosite corect, asta înseamnă că 2 din 100 de femei vor rămâne însărcinate. Cu toate acestea, dacă prezervativele nu sunt folosite corect, acest procent se ridică la 18%, respectiv 79%.

Un prezervativ feminin care este utilizat în mod corespunzător poate fi eficient în proporție de 95%. Deși nu există nicio modalitate de a garanta că nu veți intra în contact cu boli cu transmitere sexuală, prezervativul vă poate reduce foarte mult șansele de a obține unul. Deși majoritatea modelelor sunt 100% eficiente împotriva HIV (dar totul depinde de afecțiune), nu toate modelele sunt 100%.

Este important să aflați despre istoria sexuală a cuiva înainte de a intra în relații intime.

Câte mărimi de prezervative există?

Cel mai important pas este alegerea prezervativului. Acest lucru va influența atât rezultatul dorit, cât și eficacitatea produsului. Evitați alunecarea, deoarece aceasta poate provoca căderea sau ruperea.

Poti alege din mai multe marimi, inclusiv S, M si L. Acestea pot fi impartite in functie de lungime, circumferinta sau diametru in functie de producator. Va trebui să știi dimensiunea și forma penisului tău pentru a-l alege pe cel mai bun.

Prezervativele măsoară de obicei între 16 și 21 cm lungime. Cu toate acestea, producătorii de prezervative susțin că acesta nu este cel mai important aspect al prezervativelor, deoarece nu este necesar ca acesta să fie rulat până la capăt. Lungimea penisului este adesea mai mică decât circumferința de la bază. În timp ce circumferința și diametrul sunt alte două opțiuni pentru alegerea unui prezervativ, ele pot fi destul de dificil de măsurat. Există o regulă pe care o vor respecta majoritatea bărbaților: dacă nu aveți nevoie de un prezervativ mare, este mai bine un diametru mai mare. Dacă penisul tău este mai mic decât media, cel mai bine este o circumferință mai mică.

Prezervativele pot fi folosite de oricine, dar nu sunt făcute pentru fiecare bărbat. De cele mai multe ori, este nevoie de timp pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine după ce ai încercat mai multe. Trebuie să se potrivească confortabil pe un penis erect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *