Prima experiență de sex anal

Anusul nu este capabil să primească lubrifiere naturală precum vaginul. Anusul nu se va auto-unge după ce femeia s-a trezit. Dacă contactul este rapid și intens, acest lucru poate provoca dureri severe sau chiar ruperea țesutului. Aici intervin uleiurile și lubrifianții, care sunt elemente esențiale în sexul anal. Acestea sunt esențiale și pot aduce multă plăcere ambilor parteneri. Ajută la pătrunderea pielii și reduce șansele de infecție a pielii. Asigurați-vă că utilizați mult lubrifiant și să îl reaplicați des.

Prin urmare, este important să alegeți lubrifiantul potrivit. Ar trebui să fie fie pe bază de apă, fie să aibă o consistență mai groasă. Acestea sunt cele mai bune opțiuni pentru sexul anal. Deși opțiunea pe bază de ulei este la fel de sigură, aceasta vine cu un risc. Prezervativele se pot prinde de el.

Este important să vă amintiți să introduceți penisul în anus. Este important să faceți acest pas cât mai simplu posibil. Dacă nu ești sigur, poate fi o idee bună să-l introduci. Veți simți plăcerea în ochii următoarei persoane, așa că probabil că aceasta va fi trezită de cea mai mică atingere a voastră.

De asemenea, vă puteți relaxa mușchii cu un masaj.

Sexul anal: Riscuri vs. Beneficii

Mulți oameni sunt curioși despre ce se întâmplă cu sexul anal. Există vreun risc sau beneficiu? Puteți avea unele dintre ambele.

Sexul anal este puțin mai periculos decât alte forme de sex, dar nu din cauza durerii. Deși femeia nu va avea probleme la împingerea sau întinderea anusului până la punctul în care acesta se rupe sau curge, poate crește riscul de a transmite diferite boli.

Pe pielea delicată a anusului pot apărea mici lacrimi, chiar dacă nu există penetrare. Acestea sunt normale, dar pot duce la infecție. De asemenea, puteți intra în contact cu bacterii, care pot cauza multe probleme. Acest lucru este valabil atât pentru sexul anal cât și pentru cel vaginal, dar fără a fi nevoie să vă curățați penisul.

Bacteriile care trăiesc în jurul anusului se pot răspândi cu ușurință în alte zone atunci când intră în contact cu penisul. Înainte de a continua activitatea, asigurați-vă că totul este curat. Chiar și prezervativul trebuie schimbat.

Este o idee bună să folosiți prezervative și lubrifianți pentru sexul anal pentru a reduce riscul. Pentru ca experiența să fie plăcută, trebuie să ai o relație specială. Ar trebui să ai încredere în partenerul tău, să comunici bine și să stabilești limite.

Există multe beneficii pentru sex. Un stil de viață sexual activ este bun pentru sănătatea ta. Dacă ție și partenerul tău vă place sexul, ar trebui să luați în considerare acest lucru. Plăcerea sexului poate fi intensă atât pentru partea masculină, cât și pentru cea feminină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *